Ons gastenverblijf

Twee grote luxe en authentiek ingerichte gasten slaapkamers hebben we gecreëerd boven het oorspronkelijke stalgedeelte van de boerderij, gecombineerd met een lounge (salon) in de tussenruimte. Dit gedeelte van de boerderij is bereikbaar via de berging, maar ook via de schuuringang en heeft dus een eigen entree. We kunnen maximaal 4 tot 6 gasten gelijktijdig ontvangen.

De lounge is ingericht met een klein keukenblok en zitgedeelte. Indien het weer buiten minder is kunt u hier tot rust komen en genieten van een kopje koffie of thee, een glas wijn of een borrel. Tevens bevindt zich hier de bibliothèque en een gedeelte van ons “musée de l’ancien ferme historique”.

De grootste gastenkamer in dit gedeelte van de boerderij ligt aan de voorzijde heeft een eigen douche en toilet, salle de bain en suite. Vanuit het raam heeft u een prachtig uitzicht op onze cour en de weg richting entree van het dorp. Deze kamer beschikt over een zeer groot 2-persoons bed. Eventueel is een extra 1-persoons bed bij te plaatsen.

De tweede gastenkamer bevindt zich aan de achterzijde van de boerderij. Vanuit het raam heeft u uitzicht op de achtertuin met fruitbomen. Mogelijk wordt u ’s morgens wakker van blatende schapen direct achter uw raam. Deze kamer is ingericht met een 2-persoons bed en een antiek kinderbed. Oud Frans kinderspeelgoed vindt u in deze kamer ter decoratie.

Bij goed weer krijgt u het ontbijt geserveerd op een van onze terrassen binnen de cour. Als het buiten te koud is wordt het ontbijt genuttigd in onze woonkeuken.

Zowel woonkeuken als woonkamer hebben een grote open haard met houtkachel. Als het weer te koud is om buiten te zitten, stoken we de kachels en kunt u ’s avonds ook met ons samen genieten van een heerlijk glas wijn aan de keukentafel of in onze woonkamer.

Bij goed weer kunt u in de avond met ons genieten van een glas wijn op het overdekt terras. De vuurkorf kan dan zorgen voor extra sfeer.

De ideale plek om tot rust te komen als u op doorreis bent!