Bonjour!

In 2002 begonnen wij ons avontuur in Frankrijk. We kochten in het dorpje Bussières-lès-Belmont bijna 7000 meter grond met daarop 3 panden. Het plan was om in ongeveer 5 jaar tijd dit oud en in slechte staat verkerende boerderij complex, zonder sanitaire voorzieningen, om te toveren tot een gezellig vakantiehuis dat voldoet aan de wensen van deze tijd met behoud van de historische waardes.

Na inmiddels vele jaren bloed, zweet en tranen kunnen we concluderen dat we het geheel hebben onderschat. Maar door het vele werk zijn we inmiddels de trotse eigenaren van een gerenoveerde boerderij. Met ons gezin hebben we jarenlang vele vakanties en lange weekeinden gewerkt aan het opknappen van de boerderij, de cour en de tuin. Vrienden en bekenden hebben ons hierbij geholpen. Het geheel is authentiek ingericht en aangekleed in de Franse oude stijl met geheel nieuwe voorzieningen.

Nog steeds zijn we bezig met het uitbreiden en vervolmaken van dit boerderij complex.

Heeft u vragen of bent u geïnteresseerd in een verblijf, neem dan contact met ons op.

Au Revoir

Fam. Bouwmans

Karin en Frans Bouwmans zijn uw gastvrouw en gastheer. We heten u hartelijk welkom.

"La Cannia"

We hebben onze boerderij “La Cannia” genoemd. Toevallig omdat we deze naam in smeedijzer kochten op een vide-grenier en dit hebben bevestigd op de voorgevel van onze boerderij.