De boerderij als vakantiehuis

Onze boerderij heeft een woonkeuken (cuisine), woonkamer (salon), kookkeuken, toilet, grote badkamer met inloopdouche (salle de bain), 5 grote slaapkamers (chambres), waarvan er 3 liggen in het oorspronkelijke woongedeelte (bovenverdieping) en 2 boven het oorspronkelijke stalgedeelte (gastenverblijven, waarvan een met salle de bain en suite). Standaard zijn er in de boerderij 10 tot 12 slaapplaatsen aanwezig. Verder is er een berging en een grote inpandige schuur. Alle ruimtes zijn sfeervol en authentiek ingericht.

Aan de voorzijde bevindt zich een grote cour (binnenplaats) met beschutte terrassen en een groot overdekt terras. De cour is ommuurd en wordt afgesloten met een grote poort. Aan de achterzijde van het overdekte terras ligt nog een tweede oude boerderij (17e eeuw; nog niet bewoonbaar). Hierachter bevindt zich een grote parkeerplaats voor de auto’s, op de plaats van de afgebroken oude schuur.

Aan de achterzijde van de boerderij bevindt zich de tuin (jardin) met een terras en het weiland met fruitbomen. Het perceel loopt hellend omhoog tot een plateau met uitzicht op het verderop gelegen dorp Belmont.

Binnen ons perceel kun je wandelen, eventueel rijp fruit plukken (kersen, appels, pruimen, peren, noten, druiven) en genieten van de natuur. In het weiland (6600 m2)  zijn enkele rust- en uitzichtpunten gesitueerd. Regelmatig grazen er schapen van de plaatselijke schapenboer. Daarnaast kun je een grotere wandeling maken of gaan fietsen (mountainbiken) in de directe omgeving van onze boerderij of dorp. Uiteraard zijn in de omgeving vele dorpen en steden een bezoek waard.

Het gehele complex biedt een sfeer van nostalgie, rust en ruimte en een zijn met de natuur. Wij hopen dat u geniet van een onvergetelijk verblijf.